Redskabsbærer med løftearm

​Tool-Trac 5740 redskabsbærer med løftearm

Velkommen til markedets eneste redskabsbærer med integreret løftearm.

Du får en yderst fleksibel maskine, der nemt klarer opgaver bl.a. indenfor grøn vedligehold, planerings- og løftearbejde.

“​Vi har i mere end 15 år designet og udviklet maskiner med dyb forståelse for førerens arbejdsglæde og -opgaver”

Det får du:​

  • ​To maskiner i en
  • ​Markedets eneste redskabsbærer med integreret løftarm
  • Overholder EU’s Stage V emissionsstandarder
  • ​Bedre førerkomfort
  • ​Bredt redskabsprogram
  • ​Mange anvendelsesområder
  • ​Hurtigt redskabsskifte
  • ​Dansk design og kvalitet

Fleksibelt ​alternativ til den knækstyrede redskabsbærer

Vores hidtil mest kraftfulde maskine er vores knækstyrede redskabsbærer med integreret løftearm med modelnavnet Timan Tool-Trac 5740. Den er et alsidigt værktøj til mange forskellige opgaver, der passer perfekt til den professionelle entreprenør, gartner, eller til dig der står for vedligehold af større eller mindre udendørsarealer. Specielt er den velegnet til boligforeninger, der har mange forskellige forefaldende opgaver.

Vores Tool-Trac 5740 er knækstyret, så den nemt kan komme rundt om hjørner og er en enestående maskine, da det er den eneste redskabsbærer med integreret løftearm. Det vil sige, at Tool-Trac 5740 både kan bruges som en almindelig redskabsbærer og disses dertilhørende mange forskellige funktioner. Maskinen kan bruges til grave- eller løfteopgaver, og er derfor et multiværktøj til brugeren, der ønsker at have flere muligheder i samme maskine. Du kan altså udskifte redskaberne på din Tool-Trac 5740 lynhurtigt og løse en lang række opgaver med denne maskine uden unødig transport af andre maskiner.

Det miljøvenlige valg

I Tool-Trac 5740 får du en maskine, hvor der ikke er sparet på performance, og med den miljørigtige benzinmotor efterlader du et grønnere aftryk i din arbejdsdag.

Med benzinmotoren overholder Tool-Trac 5740 EU’s Stage V emissionsstandarder, og udleder dermed færre NOx-gasser. Ligeledes for at spare på brændstoffet sænkes omdrejningerne på motoren automatisk til øko mode på landevej. Dette sikrer mindre forbrug af brændstof og har dermed både en positiv effekt på klimaaftrykket, men også driftomkostningerne.

​Dansk designet redskabsbærer med integreret løftearm i holdbare materialer

​I mere end 15 år har vi hos Timan designet og udviklet maskiner med dyb forståelse for førerens arbejdsglæde og -opgaver. I vores udvikling og design sikrer vi større effektivitet og driftssikkerhed, så du er i stand til at levere det bedste stykke arbejde – uanset opgave og årstid.

Tool-Trac 5740 er god til brug i alt slags vejr og er selvfølgelig designet i slidstærke materialer derefter, så den kan holde til både snerydning, græsklipning og fejning mm.

​Hos Timan tænker vi brugervenlighed og funktionalitet ind i alle vores designs, og med glas i førerhusets fire sider, får du et godt udsyn hele vejen rundt. For os er det enormt vigtigt, at vores maskiner både er brugervenlige og sikre for føreren at bruge.

Komfort og brugervenlighed i højsædet

Hos Timan ved vi hvor mange timer føreren skal bruge i maskinen og har derfor designet Tool Trac 5740 med stort fokus på komfort og brugeroplevelsen. Det gode arbejdsmiljø er vigtigt at tænke ind i designprocessen, da maskinerne skal bruges hver dag.

​Eksempelvis er sædet udført ergonomisk korrekt og designet på kabinen giver et komplet udsyn i 360 grader. I maskinen har du også mulighed for at vælge imellem at øge hastigheden via fodpedal eller gashåndtag. Aircondition er standard, så sommervarmen kan klares og til de kølige dage fordeles varmen hurtigt og nemt via adskillige dyser fordelt i kabinen.

Vi tror på, at samspil mellem arbejdsglæde og effektivitet er vejen til det bedste resultat.
Det er derfor, vi siger: Timan – comfortably better.

Knækstyret redskabsbærer med 2,5 meters løftehøjde

Vores Tool-Trac 5740 er bygget til at kunne klare flere forskellige typer løft, og kan nemt trække en trailer med en vægt på op til 2000 kilo. Som vores største maskine har den en løftehøjde på 2,5 meter.

Dette skaber et alsidigt værktøj til at håndtere de redskaber vi tilbyder til maskinen. Om du bruger skovlen med en kapacitet på 450L, eller pallegaflerne. Tool Trac 5740 har op til 900 kg løftekraft og er derfor et løftværktøj, der kan klare mange opgaver.

Fandt du ikke det, du skulle bruge?

Kontakt os i dag

Fandt du ikke lige den løsning, du havde behov for, så kontakt os endelig på (+45) 97 33 03 60 eller send en mail til info@timan.dk, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.