Redskabsbærer

Redskabsbærer i dansk kvalitet & håndværk

Hos Timan har vi siden 2004 har specialiseret os i at skabe redskabsbærere, der fremmer både arbejdsglæde og effektivitet. Bag hver redskabsbærer fra Timan ligger der en dyb forståelse for dine arbejdsforhold og -behov, kombineret med dansk kvalitet og håndværk i alt fra design til produktion og service.
Uanset opgaven – fra græsklipning og snerydning til ukrudtsbekæmpelse og gaderengøring – har vi en redskabsbærer, der matcher dine behov.

Bag hver maskine fra Timan ligger dansk kvalitet og håndværk

Redskabsbærer til alle opgaver

Konceptet bag Timan’s redskabsbærere er enkelt: Du har en grundmaskine / redskabsbærer, som kan tilpasses forskellige opgaver ved at skifte redskaber. Således kan du med den samme redskabsbærer både rydde sne, klippe græs, og udføre mange andre vedligeholdsopgaver. Du kobler bare det redskab til, som du har brug for.

Redskabsbærer fra Timan – Dansk kvalitet

Hos Timan har vi specialiseret os i at udvikle en række forskellige redskabsbærere for at kunne imødekomme de varierede og komplekse behov, som findes i branchen. I vores sortiment finder du i alt tre redskabsbærere.

Vi tilbyder to knækstyrede maskiner, ideelle for dem, der ønsker den direkte kontrol og komfort, som kommer fra at sidde bag rattet i en maskine, ligesom en mindre kompakttraktor.

Derudover tilbyder vi også en fjernstyret redskabsbærer, som er specialdesignet til at kunne navigere på skråninger og i andre udfordrende terræner, hvor traditionelle maskiner har svært ved at komme omkring.

Service på alle redskabsbærere

Hos Timan tilbyder vi også service på vores maskiner gennem et bredt netværk af kompetente forhandlere og serviceteknikere. Disse samarbejdspartnere er uddannet for at sikre en ensartet og høj servicekvalitet, uanset hvor i Europa eller dele af Asien du befinder dig. Med lokale forhandlere i flere lande kan du nemt finde den nærmeste servicepartner. Find service og forhandlere her.

Knækstyret redskabsbærer med løftearm – Tool-Trac 5740

Opdag Tool-Trac 5740, vores knækstyret redskabsbærer med løftearm, det ultimative multiværktøj for professionelle i udendørs vedligehold. Denne knækstyrede redskabsbærer er ideel for en bred vifte af opgaver. Udstyret med en indbygget løftearm, kan denne redskabsbærer effektivt håndtere alt fra løfte- og graveopgaver til vintertjeneste og grøn vedligeholdelse. Med fokus på både effektivitet og miljøvenlighed, er denne redskabsbærer med løftearm velegnet til boligforeninger og virksomheder med varierende udendørs vedligeholdsopgaver.

En redskabsbærer til 4 årstider – Timan 3330

Timan 3330 er vores svar på en alsidig maskine til hele året. Med Timan 3330 får du en driftssikker redskabsbærer, der kombinerer førerkomfort med dansk design og kvalitet. Maskinen kan udstyres med diverse redskaber som V-plov, saltspreder eller ukrudtsbørste, hvilket gør den ideel til alle fire årstider. Timan 3330 er også en miljøbevidst redskabsbærer, der overholder EU’s Stage V emissionsstandarder.

Fjernstyret Redskabsbærer – RC-1000: Mester i arbejde på skråninger

RC-1000 fra Timan er ikke kun en mester på skråninger, men også ekstremt alsidig, når det kommer til valg af redskaber. Du kan tilføje forskellige frontredskaber som en V-plov, en slagleklipper, en stubfræser og mange flere – alle designet til at fungere upåklageligt på skråninger op til 50 grader.

Fandt du ikke det, du skulle bruge?

Kontakt os i dag

Fandt du ikke lige den løsning, du havde behov for, så kontakt os endelig på (+45) 97 33 03 60 eller send en mail til info@timan.dk, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.