Slagleklipper

RC-1000 med slagleklipper

Problemfri arbejde på udfordrende terræn

RC-1000 arbejder nemt og sikkert på skrænter på op til 50 grader – og under fjernvarmerør, omkring regnvands-bassiner, under solcelleanlæg og på andre vanskeligt fremkommelige steder.

“​Oplev komplet kontrol i enhver situation. Uanset sæson og terræn.”

Det får du:​

  • Klipper nemt og sikkert langt græs, mindre buske, bjørneklo på svært fremkommelige områder
  • Arbejder ubesværet på skråninger op til 50 grader
  • Markant forbedret arbejdsmiljø
  • Let og sikker betjening
  • Klarer 4 mands arbejde på den samme tid
  • Hurtigt redskabsskifte

En alsidig slagleklipper til alsidige brancher

Vores egenproduceret slagleklipper er udviklet til den hårdføre og kompakte redskabsbærer Timan RC-1000, og den er designet til at håndtere diverse klipninger under særligt krævende og vanskelige forhold. Når du vælger en slagleklipper fra Timan, er du garanteret, at den er udviklet med fokus på at udelukke unødvendige risici forbundet med brug af produktet. Derfor kan du i al slags vejr bruge vores slagleklipper på stejle volde og skrænter uden risiko for skade på hverken udstyr, terræn eller operatør.​

Det får du ved køb af en slagleklipper fra Timan

Timans slagleklipper har en klippebredde på 1 meter, og den kommer derfor hurtigt over store og brogede arealer, som en traditionel plæneklipper ikke kan mestre. Den klipper nemt og sikkert i arealer med både langt græs, mindre buske og eventuel bjørneklo på svært fremkommelige steder. Klipperen arbejder ubesværet på skråninger med en hældning på helt op til 50 grader, hvor det ofte kun er muligt at arbejde med håndholdte klippere og buskryddere. Når du investerer i en slagleklipper fra Timan, vil du opleve, at den kan klare 4 mands arbejde på den samme tid – investeringen er altså ikke kun et udsagn for sund fornuft men også sund økonomi.

Skån operatører for støj og vibrationer med fjernstyret maskiner

Med en slagleklipper til Timan RC-1000 får du en professionel, fjernstyret maskine, der lader operatøren arbejde på afstand, og som dermed skaber et markant forbedret arbejdsmiljø for operatøren. Jeres operatør undgår de vibrationer, der normalt forbindes med maskinføre, og samtidigt undgår de at være i støj eller øjemed med udstødningsgas. Med en klippehastighed på op til 7 km/t, har den samtidigt en stor kapacitet, der kan bringe arbejdsbyrden markant ned i tid.

Oplev slagleklipperens spændvidde i svære terræner

Udover at slagleklipperen arbejder som hånd i handske på arealer med langt græs, buske og lignende, så egner den sig også til andre vanskeligt fremkommelige steder. Det kan eksempelvis være under fjernvarmerør, omkring regnvandsbassiner eller under solcelleanlæg. Du vil opleve komplet kontrol i enhver situation uanset sæson og terræn med en slagklipper til Timan RC-1000.

Fandt du ikke det, du skulle bruge?

Kontakt os i dag

Fandt du ikke lige den løsning, du havde behov for, så kontakt os endelig på (+45) 97 33 03 60 eller send en mail til info@timan.dk, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.