Combispreder CS 200

Combispreder CS 200 til Timan 3330

Kombineret tallerkenspreder og valseudlægger

Din vintertjeneste har aldrig været mere behagelig. Med denne unikke Combispreder CS 200 fra Timan styrer du alt fra kabinen.

“​Skabt til gode resultater. Designet til arbejdsglæde.”

Det får du:​

  • Kombineret tallerkenspreder og valseudlægger
  • Skift fra tallerkenspreder til valseudlægger fra kabinen
  • Juster spredemængde fra kabinen
  • Spredebredde fra 1 til 6 meter
  • Max kapacitet på 225 kg
  • Stop/Go funktion

En 2-i-1 spreder

Timans Combispreder CS-200 er en helt særligt multitasker-spreder, der er designet til at være let at betjene og til at spare dig besværet af at transportere en ekstra maskine. Timans CS-200 er en kombineret spreder og valseudlægger, som operatøren nemt kan skifte imellem uden at stige ud af maskinen. Fra kabinen kan du nemlig vælge mellem valseudlægger og tallerkenspreder samt frit justere spredemængden. Du behøver derfor kun at forlade kabinen, hvis sprederen skal fyldes op med et nyt materiale.

En saltspreder, der forbedrer arbejdsvilkårene

Med en Combispreder fra Timan vil du opleve at vintertjenesten bliver noget mere behagelig, eftersom det meste af dit arbejde nu foregår direkte fra kabinen. Via maskinens betjeningspanel kan du selv styre maskinens spredemængde- og bredde. Du kan derfor effektivt sprede materialet fra sti til vej og videre til parkeringsplads uden besvær.

Når du arbejder med saltsprederen som valseudlægger, lægger den materialet under redskabet i 1 meters bredde, hvilket betyder, at materialet ikke kastes ud til siderne, når du drejer om hjørner. Derved undgår du at smide salt på de grønne områder og samtidig undgår du spild af materialet – til glæde for både miljøet og din økonomi.

Sprederen rummer som udgangspunkt op til 150 liter, men ved brug af tiplad kan du øge kapaciteten til ca. 250 liter. Combisprederen har derudover følgende egenskaber:

  • ​En stop/go-funktion: sprederen stopper og starter automatisk igen, hvis du har holdt stille ved eksempelvis en lysregulering
  • En spredebredde fra 1 til 6 meter
  • En multitasker, der lader dig spare tid og penge på transport af en evt. ekstra maskine
  • ​En samlet lastkapacitet på maksimalt 225 kg.​

En investering i din virksomhed og dine medarbejdere

Med Combisprederen får du et redskab, der er særligt nemt at betjene, der letter arbejdsbyrden i hårde, kolde vintermåneder, og som skåner både miljøet og din økonomi. Du kan på vores hjemmeside finde videoinstruktioner til brug og vedligeholdelse af din maskine, så du nemt og hurtigt kan lære din maskine godt at kende. Tøv endelig heller ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til maskinen, eller hvis du ønsker en demonstration af dens egenskaber ude på din arbejdsplads.

Fandt du ikke det, du skulle bruge?

Kontakt os i dag

Fandt du ikke lige den løsning, du havde behov for, så kontakt os endelig på (+45) 97 33 03 60 eller send en mail til info@timan.dk, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.