Centerdrevet kost

Hydraulisk kost – Timan 3330

Pålidelig maskine

Når vinteren sætter ind, er det vigtigt med en pålidelig maskine, der let og effektivt fjerner sneen. Denne kraftige kost efterlader fortove, stier og veje pænt ryddet

“​Skabt til gode resultater. Designet til arbejdsglæde.”

Det får du:​

  • Med indbygget flydestilling
  • Parallel forskydning
  • Hydraulisk styret
  • Reversibel kost
  • Skærm med gummi for enderne

​En centerdrevet og kraftig kost til kraftigt snevejr

Når vinteren står for døren, er det vigtigt at have adgang til pålidelige maskiner, der er designet til let at indstille sig efter vejen under dem. Vores egenproduceret hydrauliske kost til Timan 3330-maskinen er netop designet til let at kunne indstilles alt efter forholdende, så den ubesværet og effektivt kan fjerne sne uden at kantsten eller bygninger beskadiges af dens effektivitet. Udenfor vintersæsonen kan kosten desuden med fordel anvendes til andre udendørsopgaver.

Derfor skal du vælge en hydraulisk kost

Der er mange fordele ved hydraulisk styret redskaber og maskiner, da den hydrauliske styring er kendetegnet ved nemt og sikkert at eliminere modstand af nogen art. Derfor er det nemt for føreren at fastholde kursen uanset vejrforhold. Det gør det samtidigt nemmere for føreren at kontrollere selve kostens placering, hvor kosten til Timan 3330 kan placeres både foran redskabsbæreren og til begge sider. Blandt fordele ved vores kost, finder i bl.a. at:

  • Den har en indbygget flydeindstilling, der let og upåvirket lader kosten følge en ujævn overflade med en højdeforskel op til 75 mm.
  • Vores kost er drevet via to hydraulikmotorer = ingen gearkasse eller kædetræk der skal vedligeholdes
  • ​Den har parallel forskydning, der gør, at den ikke svinger ud til siden, når der drejes

Der er altså tale om en svingbar kost, der sagtens kan bruges helårligt til bl.a. at feje efterårets blade væk fra fortove og stier. Desuden kan der ofte spares transport af en ekstra maskine, eftersom at kosten på et øjeblik kan udskiftes med fx en græsklipper eller en skovl. Det er nemt og hurtigt at afmontere og påmontere kosten på grund af redskabsbærerens liftarme og låsegreb.

Et betjeningsvenligt og alsidigt redskab

Den hydrauliske og svingbare kost betjenes nemt via joystick i kabinen og udfører uproblematisk et væld af opgaver. Den svingbare kost er samtidigt reversibel, hvilket gør det muligt at feje sneen baglæns, så der kan ryddes helt til fordøren. Kosten kan med fordel også anvendes sammen med valse- eller centrifugalspreder. Tag endelig kontakt til os i forbindelse med spørgsmål, der måtte være til netop dette redskab.

Fandt du ikke det, du skulle bruge?

Kontakt os i dag

Fandt du ikke lige den løsning, du havde behov for, så kontakt os endelig på (+45) 97 33 03 60 eller send en mail til info@timan.dk, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.