Stubfræser

RC-1000 som stubfræser

Problemfri klipning og snerydning

En stub kan være til stor irritation ved både græsslåning og snerydning, og den kan beskadige dit græsklipningsudstyr. Med en stubfræser monteret på RC-1000, kommer du stubbene til livs én gang for alle – også på svært tilgængelige steder.

“​Oplev komplet kontrol i enhver situation. Uanset sæson og terræn.”

Det får du:

  • Let og sikker betjening
  • Stå i sikker afstand under arbejde
  • Arbejder på skråninger på op til 50 grader
  • Klarer en stubdiameter på 620 mm med en højde på 230 mm
  • Hurtigt redskabsskifte

Effektiv stubfjernelse

Med stubfræseren får du løst 3 problemer, der næsten altid forekommer, når der skal fjernes stubbe:

1.​Undgå besværligt arbejde. Den traditionelle måde at grave en stub op på er en tidskrævende proces. Der er risiko for at beskadige nedgravede kabler, og man efterlader ofte et stort hul, der hvor stubben har stået.

Stubfræseren til RC-1000 fræser 180 mm under jorden, og efterlader ingen store stubbe, som skal bortskaffes. Når arbejdet er slut, vil jorden omkring stubben være uberørt.

2.​Opnå et sikkert arbejdsmiljø. Med stubfræseren undgår du det opslidende, fysiske gravearbejde, og du står i sikker afstand fra eventuelle flyvende spåner, når stubfræseren arbejder.

3.​Undgå beskadigelse af dit klippeværktøj og spar masser af tid på fremtidig græsslåning. En stub kan stå gemt i højt græs eller ukrudt, når der skal klippes græs, og det kan ende med beskadigelse af klippeværktøjet, hvis du ikke ser stubben. Ved at fjerne stubben med stubfræseren skal du ikke bekymre dig om at køre ind i resterne efterfølgende eller køre ekstra forsigtigt for at undgå stubben.​Når du har fjernet dine stubbe, sparer du meget tid på græsslåning i årene fremover

En stub kan stå hengemt i højt ukrudt og græs og overraske, når der skal klippes græs, hvorved maskineriet kan beskadiges. Ved at fjerne dem, kan man øge klippehastigheden på områder, hvor man ellers skulle være agtpågivende.

Den traditionelle måde med at grave en stub op er en tidskrævende proces, hvor der er risiko for at beskadige nedgravede kabler, og som efterlader et stort hul, hvor stubben har stået.

Stubfræseren fræser 180 mm under jorden og efterlader ingen tunge stubbe, som skal bortskaffes, og jorden omkring stubben forbliver uberørt.

Med stubfræseren, monteret på RC-1000, fjernes stubbe let og effektivt på blandt andet høje motorvejsskråninger, hvor det ellers kan være vanskeligt at komme til med andet udstyr.

Fandt du ikke det, du skulle bruge?

Kontakt os i dag

Fandt du ikke lige den løsning, du havde behov for, så kontakt os endelig på (+45) 97 33 03 60 eller send en mail til info@timan.dk, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.