Fjernstyret redskabsbærer​

RC-1000 – fjernstyret redskabsbærer

​​Oplev fremtidens redskabsbærer, designet fra bunden til at være et mere sikkert, effektivt og brugervenligt alternativ til håndholdte buskryddere

Oplev komplet kontrol i enhver situation. Uanset sæson og terræn.

Det får du:​

  • Arbejder uden problemer på skrænter op til 50 grader
  • Fjernstyret effektivitet
  • Let og sikker betjening
  • Bredt redskabsprogram
  • Driftssikker i alle sæsoner
  • Let at transportere
  • Dansk design og kvalitet

De bedste arbejdsvilkår giver de bedste resultater

Timan RC-1000 er udviklet i tæt samarbejde med professionelle fagfolk. Det sikrer dig de bedste arbejdsvilkår, og gør dig i stand til at levere det bedste resultat. Hver gang.

Med den lave højde og det lave tyngdepunkt klarer Timan RC-1000 uden problemer klipning, stubfræsning og snerydning på skrænter og skåninger op til 50 grader.

Bælterne er monteret med uafhængigt ophæng, hvilket garanterer høj stabilitet på selv stejle skråninger, da RC-1000 altid vil have fuld kontakt til underlaget.

RC-1000 arbejder nemt og sikkert på svært tilgængelig områder, såsom på helleanlæg, under fjernvarmerør, omkring regnvandsbassiner, under solcelleanlæg, på motorvejsskråninger og på andre svært tilgængelige områder.

Mange variationer

Med slagleklipperen nedkæmpes langt græs, mindre buske, bjørnklo på områder, hvor det udgør en sikkerhedsmæssig risiko at færdes med en almindelig klipper.

RC-1000 arbejder helt tæt til hegn og andre forhindringer, da klipperen slår fri foran bælterne og forhindre, at uslået græsset bliver kørt ned.
Ønskes en pænere finish, skiftes der til rotorklipper på blot et par minutter.

Med stubfræseren fjernes stubbe let og effektivt på blandt andet høje motorvejsskråninger, hvor det ellers kan være vanskeligt at komme til med andet udstyr.
RC-1000 er en helårsmaskine, da den om vinteren på et øjeblik kan udstyres med snerydningsredskaber som, hydraulisk fejemaskine, v-plov eller sneslynge for snebekæmpelse på stejle og glatte stier.

RC-1000 er det optimale alternativ til håndholdte redskaber, hvis du vil undgå skader på ryg, hofte og ankel, samt skabe et godt og sikkert arbejdsmiljø.

En sikker investering

RC-1000 er en sikker og rentable investering, da den som minimum klarer op til fire mands arbejde.

RC-1000 er fuldhydraulisk og konstrueret som en redskabsbærer monteret med en slagleklipper og med hurtigt skifte som standard, hvorimod skrænteklipperen RC-751 udelukkende kan anvendes med slagleklipper.

Med en arbejdsbredde på til 1350 mm (rotorklipper) og en 23 HK motor klarer RC-1000 arbejdet på både store og ufremkommelige arealer.
RC-1000 er den mest kompakte i sin klasse af fjernstyrede redskabsbærer, hvilket gør den i stand til at arbejde ubesværet på meget snævre og ufremkommelige steder. Motoren ligger fast i chassiset, således at de kompakte dimensioner kan bibeholdes og selv de smalleste steder kan bearbejdes.

Fandt du ikke det, du skulle bruge?

Kontakt os i dag

Fandt du ikke lige den løsning, du havde behov for, så kontakt os endelig på (+45) 97 33 03 60 eller send en mail til info@timan.dk, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.