Tornado T2

Fejesugeanlæg Tornado T2 – Timan 3330

Klassens mest effektive og miljøvenlige system

​Timan præsenterer et unikt EU-patenteret fejesugeanlæg; Tornado T2. Du får klassens mest effektive og miljøvenlige system, der efterligner tornadoens sugekapacitet og kombinerer dette med vandets mægtige kræfter. Velkommen til en bedre arbejdsoplevelse.

“​Skabt til gode resultater. Designet til arbejdsglæde.”

Det får du:​

 • Exceptionel høj sugekraft
 • ​EU-patenteret teknologi
 • Recirkulation af vand
 • Lavt benzinforbrug
 • Lave driftsomkostninger
 • Laveste støjniveau på markedet
 • 4 stjerner ved PM 10/2.5-test
 • 7 m lang håndsug
 • Højtryksrenser
 • Dansk design og kvalitet
 • Sikker og brugervenlig
 • Nemt redskabsskifte

Oplev en unik fejekapacitet

Denne kraftige fejesugemaskine kan anvendes størstedelen af året til udendørs renholdelse af fortove, cykelstier, smalle stier i parker og på større områder som for eksempel veje og parkeringspladser.

​Vi har kombineret to af naturens stærkeste kræfter i vores fejesugeteknologi, og resultatet er en helt unik fejekapacitet. Den velkendte tornadoeffekt kombineret med vandets kræfter giver en exceptionel høj sugekraft, der gør vores fejesugemaskine mere effektiv end nogensinde før.
Ved at tilføre vand til fejesuge-systemet er det nu endnu lettere at samle materialet op: Vandet er med til at flytte materialet og holde sugeslangen ren, således, at der altid er maksimalt luftflow i sugeslangen. Alt dette – kombineret med vores EU-patenterede teknologi – garanterer dig uhørt høj effektivitet og opsamlingseffekt. Du får altså en kompakt fejemaskine i særklasse.

Reducer udgifter hver gang du kører

Med et fejesugeanlæg fra Timan er du sikret mærkbart lave driftsomkostninger. Sugemundstykket til Tornado T2 er så slidstærkt, at vi giver 30 måneders slidgaranti.
Desuden indeholder vores sugekasse ingen roterende sliddele eller filterbørste. Det betyder mindre vedligehold og ingen driftstop.
Det lave benzinforbrug betyder naturligvis også, at du sparer penge, hver gang du starter maskinen, uden at du skal gå på kompromis med sugekraften.
Takket være det kraftigere sug, kan du køre med en høj fejehastighed og derved dække flere m2 pr. time. Vi ved fra vores PM10/2.5-test, at Tornado T2 i gennemsnit samler 92,7 % af materialet op – det er et usædvanligt godt resultat.

Miljøvenlig fejesugemaskine

Vi har bygget en gadefejemaskine, der på alle måder er miljøvenlig at benytte. Den benzindrevne maskine overholder alle EU’s Stage V emissionsstandarder, og udleder derfor færre NOx-gasser. Fejesugemaskinen er udmærket med et 4-stjernet PM10/2.5 diplom, hvilket er topkarakter. Det vil sige, at et minimum af små støvpartikler udledes fra maskinen, hvilket giver en så ren luft som overhovedet muligt i det område, du arbejder.

​Selvom vores gadefejemaskine nu også er med vand, skal du ikke bekymre dig om at påfylde nyt vand i tide og utide. Vi kører med recirkulation af vand, dvs. at vi genbruger vandet fra fejesugeanlægget igen og igen. Skulle du køre i meget tørt materiale, som dræner vandet i sugetanken, kan du fra kabinen tilføre ekstra vand fra vandtanken til sugetanken. Det kan gøres under kørsel, således, at du ikke behøver at forlade kabinen for at påfylde ekstra vand.

Tilføjelsen af vand i vores fejesugeanlæg har sat vores lave benzinforbrug endnu længere ned. Du får altså klassens laveste benzinforbrug med et super effektivt fejesugesystem.

Danmarks eneste gadefejemaskine med fokus på forbrugeren

Vi ved, at mange timer med støjende maskiner og dårlige arbejdsstillinger kan være svære at holde ud og kan føre til arbejdsskader. Derfor har vi valgt at lægge fokus på brugeren, så det bliver en god oplevelse både under og efter benyttelsen af vores maskiner. Vi garanterer klassens mest komfortable maskine med det laveste støjniveau i kabinen. Vi tilbyder dansk design og kvalitet, og vi lægger stor vægt på en sikker og brugervenlig arbejdsoplevelse. Timan 3330 er skabt til gode resultater og designet til arbejdsglæde for dig og dine medarbejdere.

Fandt du ikke det, du skulle bruge?

Kontakt os i dag

Fandt du ikke lige den løsning, du havde behov for, så kontakt os endelig på (+45) 97 33 03 60 eller send en mail til info@timan.dk, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.