Combispreder​ CS-200

​Combispreder CS-200 til Tool-Trac

​En helt unik saltspreder, der gør din vintertjeneste usædvanlig let at udføre

Combisprederen er en kombineret tallerkenspreder og valseudlægger. Det vil sige, at du på ét sekund kan ændre spredebredden fra 6 meter til 1 meter direkte fra kabinen.

Vi har i mere end 15 år designet og udviklet maskiner med dyb forståelse for førerens arbejdsglæde og -opgaver.​

Det får du:​

  • Kombineret tallerkenspreder og valseudlægger
  • Skift mellem tallerkenspreder og valseudlægger fra kabinen
  • Juster spredemængden fra kabinen
  • Juster spredebredde fra kabinen
  • Spredebredde fra 1 meter og op til 6 meter
  • Kapacitet på 200 l
  • Anvend sand, salt eller split til CS-200

2-i-1 spreder

Timans Combispreder CS-200 til Tool-Trac er en helt særligt multi-spreder, der er designet til at være let at betjene og arbejde med. Timans CS-200 er en kombineret spreder og valseudlægger, som operatøren nemt kan skifte imellem uden at stige ud af maskinen. På få sekunder kan du skifte fra valseudlægger til tallerkenspreder og ændre spredebredden fra 1 meter og op til 6 meter – alt fra kabinen. Du behøver altså kun at forlade kabinen, hvis saltsprederen skal fyldes op med et nyt materiale.

En saltspreder med fokus på komfort

Med en Combispreder fra Timan vil du opleve, at din vintertjeneste bliver meget mere behagelig, eftersom det meste af dit arbejde nu foregår i kabinen. Via det særlige betjeningspanel i Tool-Trac kan du selv styre redskabets spredemængde- og bredde. Du kan derfor nemt sprede materialet effektivt fra gangsti til vej og videre til parkeringsplads uden besvær.

Når du arbejder med saltsprederen som valseudlægger, lægger den materialet under redskabet i 1 meters bredde, hvilket betyder, at materialet ikke kastes ud til siderne, når du drejer om hjørner. Derved undgår du at smide salt på de grønne områder og samtidig undgår du spild af materialet – til glæde for både miljøet og din økonomi.

Sprederen rummer 150 liter (200 liter uden begrænsningsplade), men ved brug af tiplad kan du øge kapaciteten med ca. 100 liter. Combisprederen har derudover følgende egenskaber:

  • En spredebredde fra 1 til 6 meter
  • Mulighed for at bruge følgende materialer: Sand, salt, grus og split
  • En multitasker, der lader dig spare tid og penge på transport af en evt. ekstra maskine

En investering i din virksomhed og dine medarbejdere

Med Combisprederen får du et fleksibelt vinterredskab, der er særligt nemt at betjene, der letter arbejdsbyrden i hårde, kolde vintermåneder, og som skåner både miljøet og din økonomi.

Du kan på vores hjemmeside finde videoinstruktioner til brug og vedligeholdelse af din maskine og dine redskaber, så du nemt og hurtigt bliver dus med din maskine.

Tøv endelig heller ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til maskinen, eller hvis du ønsker en fremvisning af maskinen på din arbejdsplads.

Få det maksimale ud af din vintertjeneste ved at kombinere sprederen med V-ploven.

Fandt du ikke det, du skulle bruge?

Kontakt os i dag

Fandt du ikke lige den løsning, du havde behov for, så kontakt os endelig på (+45) 97 33 03 60 eller send en mail til info@timan.dk, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.