Fjernstyret buskrydder

RC-751 – fjernstyret buskrydder

Din stærke partner, når det gælder buskrydning på stejle og svært tilgængelige steder.

Undgå arbejdsskader og oplev et bedre arbejdsmiljø, mens du står i sikker afstand og klarer arbejdet lige så ubesværet som maskinen.

Ordentligt arbejde kræver ordentlige arbejdsforhold.

Det får du:​

  • Markedets mest kompakte skræntklipper i sin klasse
  • Arbejder ubesværet på skråninger på op til 50 grader
  • Markant forbedret arbejdsmiljø
  • Let og sikker betjening
  • Klarer op til 4 mands arbejde på den samme tid
  • Dansk design og kvalitet
  • Let at transportere

Du får en effektiv og kraftfuld skræntklipper

Timan RC-751 bliver hurtigt din stærke partner til buskrydning eller klipning på skrænter og skråninger op til 50 grader.
Vi har bygget denne fjernstyret slagleklipper på bælter med klippehovedet forrest således, at du kan klippe helt ind langs kanten eller langs et hegn eller lignende. Ligeledes vil græsset heller ikke blive kørt ned af larvebåndene, og du vil derfor kunne udnytte klippebredden på 750 mm. Med sine 345 kg transporteres RC-751 let på trailer eller ladbil.

Timan RC-751 er en særdeles stabil fjernstyret slagleklipper. Udover sit lave tyngdepunkt, er maskinens larvebånd ophængt uafhængigt af hinanden, hvilket betyder, at skræntklipperen altid har fat i underlaget på fire punkter. Det giver dig en rolig slagleklipper, der er let at styre, da den har godt fat i underlaget selv under vanskelige forhold.

En fjernstyret slagleklipper giver øget sikkerhed

Det er slut med dårlige arbejdsstillinger, når du arbejder med vores fjernstyret slagleklipper Timan RC-751. Ved at fjerne brugeren fra maskinen undgås arbejdsskader, og det nedbringer sygefravær og arbejdsrisici. Fjernstyringen gør, at du befinder dig i sikker afstand til maskinen under arbejdet og let kan betjene din fjernstyret slagleklipper.

Du vil stå med en professionel godkendt fjernbetjening i hænderne med indbygget nødstop og flere sikkerhedsfunktioner. Det betyder, at maskinen er let at betjene, og at du kun skal koncentrere dig om at efterlade et flot resultat.

​Forbedre dit arbejdsmiljø markant

Med støtte fra Forebyggelsesfonden har Timan A/S foretaget en undersøgelse af arbejdsmiljøet ved anvendelse af fjernstyret teknologi på buskrydder.

Resultatet er en rapport, der belyser de arbejdsmiljømæssige aspekter/påvirkninger ved benyttelse af håndholdt buskrydder og fjernstyret buskrydder.

Rapporten er udarbejdet med baggrund af 4 virksomheders brug af håndholdt buskrydder og efterfølgende fjernstyret buskrydder. I alt har 30 og 19 personer deltaget i undersøgelsen, der er gennemført over 9 måneder. Rapporten konkluderer, at der opnås betydelige arbejdsmiljømæssige fordele, ved anvendelse af fjernstyret teknologi, når der skal arbejdes med buskrydder og at fjernstyret teknologi hurtigt læres at anvende.

Den fysiske belastning reduceres bl.a. på ryg og skuldre, samtidigt med at der opnås kapacitetsmæssige fordele.

​Markedets mest kompakte fjernstyret slagleklipper i sin klasse

Timan RC-751 er med sin højde på 60 cm, bredde på 86 cm og med en vægt på 345 kg den mest kompakte fjernstyret slagleklipper i sin klasse. Det giver dig en helt unik mulighed for at få ryddet højt græs, vildskud, bjørneklo eller andre småbuske der, hvor du normalt vil have svært ved at få adgang. En fjernstyret slagleklipper som Timan RC-751 vil uden problemer komme under træer, solcelleanlæg, fjernvarmerør mm.

Fandt du ikke det, du skulle bruge?

Kontakt os i dag

Fandt du ikke lige den løsning, du havde behov for, så kontakt os endelig på (+45) 97 33 03 60 eller send en mail til info@timan.dk, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.