Skovl med stålskær

​Skovl med stålskær Tool Trac

Med funktionalitet i fokus

Med funktionalitet i fokus får du her en robust skovl, som er anvendelig til mange formål. Kan leveres i 3 forskellige størrelser.

“​Vi har i mere end 15 år designet og udviklet maskiner med dyb forståelse for førerens arbejdsglæde og -opgaver”

Det får du:​

  • Få løst jordarbejde, transportopgaver, planeringsarbejde, flyt sne
  • Hurtig og nem transport af tunge materialer
  • Tre forskellige størrelser
  • Høj læssehøjde på 2,5 m

Alsidigt redskab

Med skovlen får du et meget alsidigt redskab hvad enten der skal udføres jordarbejde, transportopgaver, planneres, eller flyttes sne.

Arbejdsmiljøet forbedres da de tunge løft undgås.

Præcisionsarbejde udføres nemt, da man kan se hvor og hvad skæret af skovlen laver. Større præcision på maskinarbejdet betyder efterfølgende færre arbejdstimer med håndskovlen, og du sparer tid.

Skovlen er særdeles egnet til at flytte materiale over forhindringer som blandt andet hække, idet den på en Tool-Trac får en imponerende aflæsserhøjde.

Med 450 L skovlen har man det ideelle redskab med stor kapacitet, når der skal fjernes sne, flyttes flis eller andre lette materialer.​

​Skal der flyttes grene og andet materiale med stor volumen, kan 200 L og 235 L skovlene monteres med et hydraulisk overfald, så man herved har endnu større udnyttelse af redskabet.

De mange muligheder gør skovlen meget anvendelig for blandt andet anlægsgartnere, entreprenører, boligforeninger, kirkegårde og mange andre.

  • Hurtig og nem transport af tunge materialer
  • Høj aflæsserhøjde
  • Kan kombineres med overfaldsgreb
Fandt du ikke det, du skulle bruge?

Kontakt os i dag

Fandt du ikke lige den løsning, du havde behov for, så kontakt os endelig på (+45) 97 33 03 60 eller send en mail til info@timan.dk, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.