Fingerklipper

RC-1000 med fingerklipper

Effektiv klipning af langt græs på stejle skrænter

Med Timan RC-1000 med 1.700 mm hydraulisk dobbeltknivs fingerklipper er det ingen sag at klippe langt græs på selv stejle og ufremkommelige skrænter.

“​Oplev komplet kontrol i enhver situation. Uanset sæson og terræn.”

Det får du:​

  • Skånsom klipning af langt græs
  • Sikkerhedsbøjle med markør
  • Markant forbedret arbejdsmiljø
  • Kapacitet på mere end 10.000 m2/t
  • Hurtigt redskabsskifte

Professionelt udstyr til krævende fag

Hvis du arbejder som gartner, entreprenør eller lignende kan du med garanti nikke genkendende til, at det er en overordentlig fordel at have det rigtige udstyr. Der er ofte tale om slidsomme arbejdsdage i disse fag, og derfor fortjener du en maskine ved hånden, der kan spare dig noget af besværet. Med vores attraktive Timan RC-1000 kan du bl.a. få en professionel maskine med en hydraulisk dobbeltknivs fingerklipper, så du slipper for besvær med at klippe langt græs på stejle skrænter. Maskinen er derfor også optimal til boligforeninger- og selskaber, der står for vedligeholdelse af større arealer.

Timan RC-1000: en arbejdshest til det grove arbejde

Hvis både Timan RC-1000 og den tilhørende fingerklipper er nye investeringer på din arbejdsplads, så skal du vide, at du ikke blot får en 1.700 mm. hydraulisk dobbeltknivs ESM-klipper, der er kendt for sin høje kvalitet. Du får samtidigt en af de mest kompakte fjernstyrede redskabsbærere i sin klasse. De to er et godt makkerpar, men frygt ej: din RC-1000 kan også udstyres med andre redskaber alt efter behov.

En kvalitetsfingerklipper til store arealer

Timans fingerklipper er en nytænkt multitasker, der er produceret i kvalitetsrige materialer med henblik på at give dig det mest præcise klipperesultat. Fingerklipperen hos Timan er udstyret med en sikkerhedsbøjle samt markør, der gør det muligt at følge maskinen på afstand og derved sikre maksimal klippebredde. På den måde øges klipperens arealkapacitet og gør den nem at manøvre og betjene via fjernbetjeningen. Fingerklipperen er med garanti dit bedste og mest sikre værktøj, når der skal klippes langt græs på en skånsom måde. Du får derfor en fingerklipper, der:

  • Giver en skånsom klipning i naturområder
  • ​Fungerer optimalt i arbejdsmiljøer med kuperet terræn
  • ​Kan anvendes i miljøer, hvor græsset skal anvendes som hø
  • ​Har en utrolig høj arbejdskapacitet på mere end 10.000 m2/t

​Vi leverer kvalitetsprodukter til hele Danmark

Hvis fingerklipperen til Timan RC-1000 lyder som en attraktiv løsning for dig og din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan også finde videoinstruktioner på vores hjemmeside, der guider dig til brug og vedligeholdelse af din maskine, så du kan lære den godt at kende på ingen tid.​

Fandt du ikke det, du skulle bruge?

Kontakt os i dag

Fandt du ikke lige den løsning, du havde behov for, så kontakt os endelig på (+45) 97 33 03 60 eller send en mail til info@timan.dk, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.